perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mahonki matkavene Karoliina

Jospa laittaisin pientä juttua tuosta otsikossakin olevasta puuveneestä......

Vene on tehty 1970 ilmeisesti rauma-uusikaupunki akselilla.Tekijästä ei ole täyttä varmuutta,mutta viittais muutaman puuvene ihmisen mukaan Renholmilaiseen... tosin kuten mainitsin varmuutta asiasta ei ole ja edellinenkään omistaja millä vene oli 10 vuotta ei tiennyt tekijää.

Karoliinan kriittiset mitat ovat pituus 7,3 metrii ja leveys 2,3 metrii ja materiaali mahonki

Pistetääs sitten veneestä muutama kuva.....



Varusteissa löytyy kaikki tarpeellinen:
-kemiallinen wc
-2-levyinen hella,kaasulla
-jääkaappi,kaasu/sähkö
-safire 2200d lämmitin
-kaikuluotain
-sammutin
-ankkurit...ym...ym

-koneena varma toiminen toyotan diesel marinoituna

Karoliina tuli meille viimekesänä heinäkuun alussa ja tulikin viimekesänä reissattua reippaan puoleisesti.
Tänä kesänä tullut hiukan vähemmän reissattua.... yksi pidempi reissu tehtiin houtskarin suuntaan ja sitten jotain vkl kestäviä reissuja.Tulevana vkl:na ois tarkoitus lähtee jos kelit sallii.

Kohtalaisesti ollaan mahduttu reissaan tällä nykyisellä... keulassa mahtuu nukkuu 2 aikuista+2 lasta. Eihän tuossa mitään luxus tiloja ole,mutta pärjätty ollaan... sopu tilaa antaa vai miten se meni ja kulutus matkavauhdilla luokkaa n.6L/tunti.

Pidemmällä reisulla kun oltiin,niin heräs vaimon kanssa ajatus josko kuitenkin hankittais hiukan isompi vene ens kesäksi,kun onhan tämä nykyinen hiukan jämpti 4 hengen perheelle ja isolle koiralle.

Joten siitä se ajatus sitten lähti.... ja Karoliina meni ja on edelleen myynnissä nettiveneessä.

Joten jos jollakulla lukijalla heräs ajatus,että haluais ruveta puuveneilijäksi ja haluais vaikka vielä tänä kesä merille..... Yhteyksiä vaan minuun. Tuossa vielä linkki nettiveneeseen http://www.nettivene.com/moottorivene/muu-merkki/429617

Tosiaan sen verran täytyy vielä lisätä,että keväällä 2011 hion kyljet+kannen listat ja lakkasin ne kunnolla,joten ens keväänä ei välttämättä niin paljon hommaa..... no ainahan näissä jotain on ja mikään näyttely vene tämä ei ole,vaan toimiva ja varma matkavene.

Isompaa on jo tiedossa ja siitä ja sen kunnostuksesta lisää kun saadaan se ensin pihalle ja tehtyä katos päälle..

Hei ny sit taas......